Direktlänk till inlägg 27 februari 2009

Apelsiner

Av Helena Knutsson - 27 februari 2009 18:52

Välkommen till min minatyrvärld!

På den här bloggen tänker jag lägga ut minatyrer som man kan göra själv! Det är ju trend att göra smått av skräp, och det kanske det blir ibland också, men jag begränsar mig inte till det, utan lägger helt enkelt ut det jag gör själv med förklaringar eller beskrivningar. Huvudregeln är att det skall se riktigt ut! Man skall inte kunna se att något är gjort av en gammal tandkrämstub! Jag tänker också länka till saker jag hittar och tycker är bra, till exempel printies som verkligen blir bra när man skriver ut den och sådant!

Jag vet inte hur ofta det kommer in nya grejer, jag har nämligen en tvååring att engagera mig i, men lite då och då....

just nu har jag ett par saker på gång som torde komma in inom de närmaste dagarna!

För att det skall finnas något att börja titta på har jag lagt in två fruktlådor jag gjorde igår, och en lampa som jag knåpade ihop på fikarasten på jobbet!

Sedan vill jag passa på att tipsa om den här länken:

 http://www.angiescarr.co.uk/UK_index.html

Angie Scarr är en jätteduktig och känd minatyrist som gör mat av fimolera, och om man tittar i listan till vänster så hittar man tre beskrivningar på hur man gör apelsiner, purjolök och majs som hon delar med sig av. Efter den beskrivningen har jag gjort apelsinerna ovan!

VÄLKOMNA!!!

Mat
 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Helena Knutsson - 22 maj 2009 11:38

Mitt hus växer! Nu har jag byggt en trappa vid sidan av städkrubben, och jag vill visa upp den för att visa hur jag gör när jag gör en trappa. Som ni ser så saknas en del av väggen, och där skymtar själva konstruktionen fram. Den är alltså byggd av k...

Av Helena Knutsson - 2 maj 2009 13:33

Jag har ju fått några förfrågningar om jag inte kan visa mitt "gamla" hus, det som står i källaren, så idag har jag nödtorftigt ställt upp alla prylarna i det som ramlat omkull och tagit lite bilder. Som ni ser är det ju inte något färdigt hus, utan ...

Av Helena Knutsson - 29 april 2009 21:02

Eftersom det varit fint väder så har det inte blivit så många minisar, och därför har det stått stilla här på bloggen, men brist på bättre så lägger jag in två länka som kan vara bra att ha till sommaren!   Solur: http://picasaweb.google.nl/vanleeuwe...

Av Helena Knutsson - 17 april 2009 01:10

Bild 1: Bry er inte om de svårlästa måtten på bilden(ett av dem är dessutom fel!)! För att få en skalenlig modell av Kånken behöver man: * Två tygbitar med måtten 4,2 X 3,4 mm plus sömnsmån. * En bit som är 15,2X 1,3 mm plus sömnsmån. * En bit till f...

Av Helena Knutsson - 15 april 2009 22:13

Nu har jag slutfört städskrubben – skönt, för jag var lite trött på den, den bara påminde om att mitt eget hem fått gro igen på ett okontrollerat vis! När ni tittar på bilderna så skall ni tänka er att ni står i köket och tittar in genom en dör...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
<<<
Februari 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Myminiatureworld med Blogkeen
Följ Myminiatureworld med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se