Direktlänk till inlägg 3 mars 2009

Inlagor till böcker och fina omslag - printies

Av Helena Knutsson - 3 mars 2009 22:54

Att göra fina böcker i miniatyr är ju inte svårt, och alla har vi väl vid något tillfälle klippt ut omslag ur bokkataloger för att få våra favoritböcker i miniatyr?

Jag hittade dock en sida med jättefina spanska antika barnböcker, och då var jag så klart tvingen att ha dem, vi talar nämligen spanska här hemma, och så en söt sagobok med både bak och framsida, och det är ju trevligt med en bok som kan ligga med även ryggen upp! Dessa printies finns här: http://www.cdhm.org/printies/dollhouse-miniature-food-labels.jpg

På den siten finns för övrigt massor med fina saker som jag skall återkomma till!

Något annat, riktigt, riktigt fint som jag hittat är en sida med inlagor till böcker, det vill säga miniatyrböcker som faktiskt går att läsa! Det mesta, som sagoboken på bilden är på holländska, men det finns även några böcker på engelska, jag har skrivit ut "The Nightingale" av HC Andersen också, men ännu inte monterat ihop den. Det är lite meckigt att skriva ut dubbelsidigt och få det exakt (i alla fall för mig!), men det går om man övar sig med ett par papper med pilar på först! Alla böckerna har dock inte omslag, så då får man pilla ihop ett sådant själv!

Dessa fantastiska printies som jag verkligen vill rekomendera finns här: http://freewebs.com/ziggysnowy/bookdownloads.html


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Helena Knutsson - 22 maj 2009 11:38

Mitt hus växer! Nu har jag byggt en trappa vid sidan av städkrubben, och jag vill visa upp den för att visa hur jag gör när jag gör en trappa. Som ni ser så saknas en del av väggen, och där skymtar själva konstruktionen fram. Den är alltså byggd av k...

Av Helena Knutsson - 2 maj 2009 13:33

Jag har ju fått några förfrågningar om jag inte kan visa mitt "gamla" hus, det som står i källaren, så idag har jag nödtorftigt ställt upp alla prylarna i det som ramlat omkull och tagit lite bilder. Som ni ser är det ju inte något färdigt hus, utan ...

Av Helena Knutsson - 29 april 2009 21:02

Eftersom det varit fint väder så har det inte blivit så många minisar, och därför har det stått stilla här på bloggen, men brist på bättre så lägger jag in två länka som kan vara bra att ha till sommaren!   Solur: http://picasaweb.google.nl/vanleeuwe...

Av Helena Knutsson - 17 april 2009 01:10

Bild 1: Bry er inte om de svårlästa måtten på bilden(ett av dem är dessutom fel!)! För att få en skalenlig modell av Kånken behöver man: * Två tygbitar med måtten 4,2 X 3,4 mm plus sömnsmån. * En bit som är 15,2X 1,3 mm plus sömnsmån. * En bit till f...

Av Helena Knutsson - 15 april 2009 22:13

Nu har jag slutfört städskrubben – skönt, för jag var lite trött på den, den bara påminde om att mitt eget hem fått gro igen på ett okontrollerat vis! När ni tittar på bilderna så skall ni tänka er att ni står i köket och tittar in genom en dör...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5 6 7
8
9 10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Myminiatureworld med Blogkeen
Följ Myminiatureworld med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se